بیمارستان خاتم الانبیا

برنامه‌ بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) در هفته دفاع مقدس

واحد فرهنگی بیمارستان خاتم‌الأنبیاء(ص) به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مجموعه‌ای از برنامه‌ها را با محوریت قرآن و نماز ترتیب داده است.

به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)

به گزارش ایکنا، اجرای برنامه‌های قرآنی واحد فرهنگی بیمارستان خاتم‌الأنبیاء(ص) به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با برپایی کرسی تلاوت اذانگاهی نماز ظهر و عصر از سوی حبیب پوراحمدی؛ قاری بین‌المللی دوشنبه ۳۱ شهریور آغاز خواهد شد.

تجلیل از رزمندگان و ایثارگران شاغل در بیمارستان نیز از جمله برنامه‌هایی است که چهارشنبه دوم مهرماه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود و صبح روز بعد آن یعنی سوم مهرماه و با حضور جمعی از مسئولان و کارکنان بیمارستان، با اعزام به بهشت زهرا(س) به اجرای آئین عطرافشانی و گلاب‌پاشی مزار شهدا اقدام خواهند کرد.

برپایی ایستگاه صلواتی در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) از جمله دیگر برنامه‌های واحد فرهنگی این مجتمع درمانی است و در طول ایام هفته دفاع مقدس، نمایشگاه عکس شهدا نیز در محوطه بیمارستان دایر می‌شود که اختصاص به موضوع نماز شهدا دارد.

منبع خبر: خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)

 آدرس خبر: https://iqna.ir/00I4AL

1404/06/29 - 14:41